afzuigkappen

Filter

Toont alle 7 resultaten

1. Wat is een afzuigkap

Een dampkap, ook wel afzuigkap genoemd, is een toestel dat u boven uw fornuis installeert en de kookdampen afvoert. Dit voorkomt de ophoping van vet in uw keuken. Afzuigkappen zijn belangrijk omdat ze ongewenste geuren, rook en deeltjes uit de lucht in uw huis verwijderen. Een afzuigkap kan met wat elektrisch werk worden geïnstalleerd als u nog geen ventilatiesysteem hiervoor in uw keuken heeft

2. Hoe kies je de juiste afzuigkap voor je keuken

De keuken is het hart van het huis. Het is de plaats waar we samenkomen om voedsel te bereiden, te socialiseren en tijd door te brengen met familie. Maar koken kan een smerige aangelegenheid zijn. Als u op zoek bent naar een manier om kookgeurtjes in uw keuken te verminderen, dan is het misschien tijd om een dampkap te installeren. Ze kunnen vet en andere dampen van bradend voedsel opvangen zonder zelf lawaai of dampen te produceren! Er zijn veel verschillende soorten afzuigkappen, dus het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u er een kiest die zowel bij uw behoeften als uw budget past voordat u een investering doet.

3. Hoe installeer je een nieuwe afzuigkap in je keuken

Om een nieuwe dampkap in uw keuken te installeren, moet u ervoor zorgen dat de hoogte van uw kookplaat en de hoogte van uw plafond compatibel zijn. U zult ook willen weten dat als u een elektrisch fornuis heeft, het het beste is om de afzuigkap niet boven die plek te plaatsen.

Huizerig
Logo
Shopping cart