inbouw magnetron

Filter

Toont alle 2 resultaten

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Teka inbouw-compacte bakoven HSC 635, glas/metaal, zwart/roestvrij staal

Teka inbouw-compacte bakoven HSC 635, glas/metaal, zwart/roestvrij staal

Beste deal op: Amazon.nl
408.49

1. Wat is een ingebouwde magnetron

Een inbouwmagnetron is een klein apparaat dat in een kast kan worden geïnstalleerd. Het kan ook aan de muur worden bevestigd, maar dan moet het een extern ventilatiesysteem hebben om ongewenste hitte en gassen af te voeren. Microgolven worden meestal gebruikt voor het koken of opwarmen van voedsel, alsook voor het ontdooien van bevroren voedsel.

Ze koken door elektromagnetische straling uit te zenden, waardoor watermoleculen in voedsel snel heen en weer bewegen en wrijving ontstaat, die warmte genereert in het voedsel dat wordt gekookt. Het kan nodig zijn een elektricien te raadplegen als u overweegt een van deze apparaten in uw keuken te plaatsen!

2. Hoe werken inbouw magnetrons

Inbouwovens zijn het meest voorkomende type oven, en ze maken 95% uit van alle Nederlandse huizen met een oven. Het is tijd om wat verwarring weg te nemen over wat een inbouwoven nu eigenlijk is! Ze zijn er niet alleen voor de show – deze apparaten hebben specifieke doeleinden die ze anders maken dan andere soorten ovens die we tegenwoordig in woningen zien.

Het belangrijkste verschil tussen een inbouwoven en andere ovens is dat een inbouwoven in een kast of aan de muur past en aan de buitenkant geen knoppen of bedieningselementen heeft, terwijl andere ovens aan de buitenkant zichtbare hendels, knoppen en/of schakelaars hebben.

3. Waarom zou ik een inbouwmagnetron nemen

Magnetrons zijn niet meer weg te denken uit keukens in het hele land. Ze zijn handig, gemakkelijk te gebruiken en kunnen een maaltijd voor u bereiden in slechts enkele minuten. Er zijn er tegenwoordig zoveel op de markt dat het moeilijk kan zijn om te kiezen welke geschikt is voor uw keuken. Inbouwmagnetrons maken die beslissing makkelijker, omdat ze speciaal voor uw keuken zijn ontworpen! Laten we eens kijken naar een aantal van hun kenmerken en voordelen

-Inbouwmagnetrons worden meestal in de muur geïnstalleerd (niet vrijstaand) waardoor ze efficiënter zijn dan andere modellen

-Inbouwmagnetrons hebben meestal een binnenlamp die helpt te verlichten wat er binnen aan het koken is zonder de deur te openen

-Een inbouwmagnetron kan al worden geleverd met een afzuigventilator of ontluchtingssysteem

4. De voordelen van een inbouwmagnetron

Als u op zoek bent naar een nieuw apparaat, komt u misschien in de verleiding om een stand-alone magnetron te kopen. Maar wat als hij niet past? Wat als hij te klein is? Wat als hij niet krachtig genoeg is voor uw behoeften? De voordelen van een inbouwmagnetron zijn dat ze perfect in uw keuken passen en nooit te veel ruimte innemen. Ze kunnen ook meer vermogen leveren dan sommige stand-alone magnetrons, dus koken gaat sneller en is handiger. Overweeg de volgende keer dat u in de winkel bent om een inbouwoven te kopen!

 

Huizerig
Logo
Shopping cart