zweefdeurkasten

Filter

Toont alle 6 resultaten

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel – 120x61x200 cm (BxDxH) – NOAH 01 (Sonoma eiken)

Zweefdeurkast Kledingkast met Spiegel – 120x61x200 cm (BxDxH) – NOAH 01 (Sonoma eiken)

Beste deal op: Amazon.nl
299.00

1. Wat zijn zweefdeurkasten en waarom zou ik ze nemen

Een zweefdeurkast is een meubel met twee deuren, één aan elke kant. Het voorpaneel kan worden verwijderd om het interieur toegankelijker te maken en het kan ook worden gebruikt voor opslag. Ze worden vaak ingebouwd in slaapkamers om ruimtebesparende oplossingen te bieden in kleine ruimtes.

zweefdeurkasten zijn bijzonder nuttig wanneer beperkte vloerruimte of lage plafonds uw opties voor andere soorten kasten beperken. Bij het kiezen van dit type kast moet u er rekening mee houden hoeveel ruimte er is tussen de bovenrand en de onderkant van de kast – als er niet genoeg ruimte is, kan het zijn dat sommige lades geopend moeten worden voordat de deuren helemaal open kunnen. In dit artikel vindt u enkele voor- en nadelen en aanbevelingen voor verschillende maten

2. De voordelen van zweefdeurkasten

zweefdeurkasten zijn om vele redenen een goede keuze. Ze bieden het gemak dat u elke centimeter ruimte in uw slaapkamer kunt benutten, en ze besparen u ook tijd omdat u niet meerdere deuren hoeft te openen. We hebben een grote variëteit die in elke maat of stijl slaapkamer past.

Huizerig
Logo
Shopping cart