boekenkasten

Filter

Toont alle 7 resultaten

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
- 4%
VASAGLE boekenkast, plank, staande plank voor presentatie, vrijstaande kast, decoratieve plank met 6 niveaus, vintage, donkerbruin LBC61BX

VASAGLE boekenkast, plank, staande plank voor presentatie, vrijstaande kast, decoratieve plank met 6 niveaus, vintage, donkerbruin LBC61BX

Beste deal op: Amazon.nl
52.99

1. Wat zijn boekenkasten

Heeft u een boekenkast nodig voor uw kantoor of huis? Heeft u zich ooit afgevraagd welke soorten boekenkasten er beschikbaar zijn?

Het eerste type is de horizontale boekenkast. Deze worden vaak gebruikt in kantoren om ruimte te bieden voor boeken, ordners, en andere items die nodig kunnen zijn tijdens het werken aan het bureau.

Een verticale boekenkast kan ook worden gebruikt als een aanvulling op dit soort meubilair, omdat het kan extra opslagruimte op het bureau voor dingen zoals pennen en paperclips te bieden.

Het volgende type is bekend als een schuifdeurkast met wandbevestiging. Het wordt rechtstreeks aan de muur bevestigd zonder poten op de basis, wat betekent dat er geen vloerruimte nodig is bij het gebruik van deze stijl van rekken.

2. Hoe kies je de juiste boekenkast

Weet u wat het verschil is tussen een boekenkast en een boekenplank? Een boekenkast heeft planken die aan het frame zijn bevestigd, terwijl een boekenplank open rekken heeft. Een van de belangrijkste dingen om te overwegen wanneer u beslist welk type meubilair u voor uw huis koopt, is hoeveel ruimte u beschikbaar hebt.

Als u bijvoorbeeld in een appartement of flatgebouw met een beperkte woonruimte woont, is het misschien niet de moeite waard om een grote boekenkast te kopen, omdat ze meer dan een derde van uw vloerruimte in beslag kunnen nemen en installatie door een expert vereisen.

3. Soorten boekenkasten

Boeken zijn mooi en tijdloos. Ze zorgen voor herinneringen, vermaak en kennis die generaties lang kan worden doorgegeven. Om uw boeken op hun best te laten uitkomen, hebt u een boekenkast nodig met de juiste stijl voor uw huis of kantoor.

Daarom hebben wij drie verschillende soorten boekenkasten – standaard, modern en rustiek – voor elke smaak! Lees verder voor meer informatie over elk type boekenkast, zodat u de perfecte match voor uw ruimte kunt vinden!

Huizerig
Logo
Shopping cart