consoletafels

Filter

Toont alle 9 resultaten

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Relaxdays Consoletafel, industrieel design, metalen frame, smal, opbergtafel voor hal, 80 x 101,5 x 35 cm, zwart/bruin

Relaxdays Consoletafel, industrieel design, metalen frame, smal, opbergtafel voor hal, 80 x 101,5 x 35 cm, zwart/bruin

Beste deal op: Amazon.nl
62.16

1. Wat is een consoletafel

Een consoletafel is een lange lage tafel die meestal voor een bank of stoelen staat. Ze worden vaak gebruikt om decoratieve voorwerpen zoals vazen, boeken en andere snuisterijen op te zetten, maar kunnen ook worden gebruikt als een echt oppervlak om op te eten of zelfs om spelletjes op te spelen. Console tafels zijn er in vele vormen en maten, dus u moet er een kiezen die het beste bij uw behoeften past.

Een consoletafel is de perfecte aanvulling voor elke woonkamer! Dus als u op zoek bent naar een manier om uw ruimte meer klasse te geven, investeer dan vandaag nog in dit meubelstuk!

2. Soorten consoletafels

Nachtkastjes zijn een perfect accent voor elke woonkamer. Ze zijn niet te groot, dus nemen ze niet veel plaats in en kunnen gebruikt worden voor decoratieve voorwerpen zoals vazen, foto’s of boeken, maar ook voor essentiële zaken zoals afstandsbedieningen of onderzetters.

Console tafels zijn er in vele vormen en maten, maar de meest populaire zijn rechthoekig met vier poten. De breedte van de tafel moet afhangen van waar u hem voor wilt gebruiken – als u hem alleen als decoratie wilt, kies dan een bredere tafel die beter bij uw andere meubilair past; als u hem meer functioneel wilt hebben, kies dan iets smallers
Console tafels zijn er in twee soorten: die met ingebouwde planken (een geweldige manier om spullen op te bergen) en die zonder planken (perfect om op te zitten)

Huizerig
Logo
Shopping cart