scandinavisch vloerkleed

Filter

Toont alle 7 resultaten

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Outdoor Vloerkleed Blauw Wit Balkon Terras Ruitpatroon Scandinavisch Ontwerp, Maat:120×170 cm

Outdoor Vloerkleed Blauw Wit Balkon Terras Ruitpatroon Scandinavisch Ontwerp, Maat:120×170 cm

Beste deal op: Amazon.nl
44.99

1. Wat is een Scandinavisch vloerkleed

Een scandinavisch vloerkleed is een ontwerp dat meestal van wol is gemaakt. Het is lang gebruikt voor veel verschillende doeleinden, waaronder het bedekken van de vloer. De kleuren in deze tapijten kunnen variëren van aardse tinten zoals bruin, groen en rood tot meer levendige tinten zoals roze en paars. Deze tapijten worden vaak op een houten of betegelde ondergrond gelegd omdat ze geen rug hebben en dus niet goed tegen tapijt kunnen. Veel mensen kiezen voor deze stijl voor hun huizen, omdat het helpt een interessante sfeer te creëren zonder al te luid met kleur of patroon, waardoor ze geweldig zijn als je op zoek bent naar iets minder druk, maar nog steeds iets dat opvalt willen!

2. Waarom zijn Scandinavische vloerkleden populair

Scandinavische tapijten zijn niet voor niets zo populair. Ze zijn duurzaam, stijlvol en betaalbaar. Scandinavische tapijten zijn verkrijgbaar in een scala aan kleuren en ontwerpen die passen bij elke stijl en elk budget. Ze hebben ook de eigenschap om warmte en comfort te bieden in uw huis. Veel mensen weten niet dat een Scandinavisch tapijt gereinigd kan worden met gewoon water! Deze tapijten zijn gemaakt van 100% wol en daarom zijn ze zo comfortabel onder de voeten – niet te warm of te koud. Scandinavische tapijten vergen weinig onderhoud, behalve het gebruikelijke stofzuigen, maar als er iets zwaarders op ligt, zoals gemorst eten, kunt u het met water en zeep afwassen!

3. Hoe je je Scandinavische vloerkleed moet verzorgen

Als u onlangs een scandinavisch tapijt voor uw huis hebt gekocht, is de volgende stap te leren hoe u het moet onderhouden. Het belangrijkste dat u moet doen is regelmatig stofzuigen met een meubelstofzuiger. Zo verwijdert u allergenen en stof dat zich op het oppervlak van het tapijt heeft vastgezet. Gebruik bij het stofzuigen ook een zachte borstel, zodat u de vezels van uw nieuwe tapijt niet beschadigt. Vlekken of ander vuil schrobt u voorzichtig uit met warm water en zeep totdat ze uit de onderliggende tapijtvezels zijn verwijderd. En tot slot, zorg ervoor dat u gemorste vloeistoffen zo snel mogelijk verwijdert! Zelfs kleine vlekken kunnen na verloop van tijd blijvende schade veroorzaken als ze niet onmiddellijk worden schoongemaakt.

Huizerig
Logo
Shopping cart