vintage vloerkleed

Filter

Toont alle 9 resultaten

Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vloerkleed Woonkamer Vintage Laagpolig Handgemaakt Hoogwaardig 100% Viscose, Maat:80×150 cm, Kleur:Antraciet

Vloerkleed Woonkamer Vintage Laagpolig Handgemaakt Hoogwaardig 100% Viscose, Maat:80×150 cm, Kleur:Antraciet

Beste deal op: Amazon.nl
74.99
Toegevoegd aan verlanglijstjeVerwijderd uit verlanglijstje 0
Vloerkleed woonkamer vintage modern oriëntaals patroon laagpolig beige crème, Größe:120×170 cm

Vloerkleed woonkamer vintage modern oriëntaals patroon laagpolig beige crème, Größe:120×170 cm

Beste deal op: Amazon.nl
39.99

1. Wat is een vintage vloerkleed

Een vintage tapijt is een antiek tapijt dat voor 1940 werd gemaakt. In de jaren 1970 fuseerden grote tapijtbedrijven zoals Mohawk en Wollcot met andere soorten bedrijven om grote conglomeraten te worden. Het resultaat van deze fusies was een daling van de productie van nieuwe tapijten, die meestal slechts door één bedrijf werden vervaardigd. Als gevolg daarvan is het nu moeilijk om betaalbare handgemaakte tapijten te vinden die niet keer op keer zijn gereproduceerd. Met zo veel verschillende kleuren en patronen beschikbaar op de markt van vandaag, bent u zeker om iets te vinden perfect voor uw huis decor behoeften!

2. Hoe zorg je voor je vintage vloerkleed

Heeft u een vintage tapijt in uw huis? Vintage tapijten zijn mooi en luxueus, maar kunnen een uitdaging zijn in het onderhoud. Hier volgen enkele tips over hoe u uw vintage tapijt jarenlang kunt onderhouden
1. Stofzuig regelmatig – Vuil en stof zullen zich snel ophopen in de vezels van een vintage tapijt dat niet regelmatig wordt gestofzuigd, wat leidt tot vlekken en een onaangenaam uiterlijk.

2. Vegen of stofzuigen voor het wassen – Als er vuil of stof in de vezels zit, kan dit later moeilijker te verwijderen zijn wanneer u het tapijt met water en zeep reinigt.

3. Bescherm het tapijt zo snel mogelijk tegen gemorste vloeistoffen – Gemorste vloeistoffen komen maar al te vaak voor in ons huis, dus zorg ervoor dat u voorbereid bent door handdoeken

3. Tips en trucs voor het kiezen van het juiste vintage vloerkleed

Vintage tapijten zijn een geweldige manier om persoonlijkheid en karakter aan uw ruimte toe te voegen. Maar met zo veel opties die er zijn, kan het moeilijk zijn om te weten waar te beginnen. Er is niet één goed antwoord op de vraag welk vloerkleed het beste bij jou past – maar hier zijn wat tips over hoe je het perfecte vintage vloerkleed vindt!
1) Begin met het bepalen van je behoeften: Heb je een vloerkleed nodig? Een loper? Iets dat slechts een kleine ruimte bedekt of iets dat groot genoeg is voor de hele vloer in de woonkamer?

2) Overweeg de stijl van uw huis: Is het traditioneel, modern, of ergens daartussenin?

3) Denk na over kleur: Welke kleuren hebben mijn meubels en wil ik dat die kleuren herhaald worden in mijn decoratieschema?

Huizerig
Logo
Shopping cart