wollen vloerkleed

Filter

Toont alle 5 resultaten

1. Wollen tapijt is zeer duurzaam

Wollen tapijt is een duurzame optie voor uw huis. Het is misschien niet het goedkoopste, maar het is aangetoond dat het een lange levensduur heeft en beter bestand is tegen vlekken dan andere soorten vloerbedekking, zoals katoen of synthetische vezels. Wollen tapijten kunnen ook gemakkelijk worden gereinigd met huishoudelijke producten.

2. Wollen tapijt is van nature vlamvertragend

Tapijt is een integraal onderdeel van onze huizen. Tapijt dat gemaakt is van wol kan de huiseigenaar veel voordelen bieden. Wollen tapijt vliegt niet in brand zoals andere tapijten, en het helpt ook bacteriën op afstand te houden.

3. Wollen tapijt kan in elke kamer van je huis gebruikt worden

Misschien denk je dat wollen tapijt alleen geschikt is voor slaapkamers, maar dat is niet het geval! Wollen tapijt kan in elke kamer van je huis worden gebruikt om een warme en uitnodigende ruimte te creëren. Het maakt niet uit of je een hardhouten vloer hebt of niet – zolang de temperatuur in je huis gematigd is, werkt wol geweldig. Je kunt ook overwegen wol op trappen te gebruiken, omdat daar vaker wordt gemorst dan ergens anders in huis. De natuurlijke vezels absorberen alle gemorste vloeistoffen voordat ze schade toebrengen aan alles wat eronder ligt en ze blijven er nog jaren mooi uitzien. Als u op zoek bent naar iets duurzaams, gezelligs en gemakkelijk schoon te maken, dan hoeft u niet verder te zoeken dan onze collectie wollen tapijten van hoge kwaliteit.

Huizerig
Logo
Shopping cart